Prošnja za pomoč pri srečolovu

Spoštovani,

po dveh letih premora zaradi ukrepov za obvladovanje epidemije se je letos upravni odbor PGD Ivanje selo odločil, da ponovno organiziramo gasilsko veselico v naši vasi in tako oživimo tradicijo druženja vaščanov na zdaj že tradicionalni poletni prireditvi. 

Kot ponavadi bo dogodek prvo soboto v juliju, torej v soboto, 2.7.2022, s pričetkom ob 20. uri pod gasilskim domom. Za glasbo in zabavo dolgo v noč bo poskrbel ansambel Štravs, za dobro jedačo in osvežilno pijačo pa pridne roke naših članov društva in drugih vaščank in vaščanov.

Za popestritev dogodka pripravljamo tudi srečelov, saj z izkupičkom le-tega lahko uresničimo načrte za nakup nove opreme in posodobitev stare. Ob tej priložnosti se obračamo na Vas s prošnjo za praktične dobitke.

Če bi radi donirali dobitke za srečelov, se obrnite na telefonsko številko 031 846 137 (Tadeja) in se dogovorite za termin prevzema. Naprošamo pa vas, da vse dobitke pripravite do 26.6., saj jih le tako lahko ustrezno razvrstimo in opremimo. Če bi nam radi pomagali, pa nimate možnosti oddaje praktičnih dobitkov, nam lahko pomagate tudi z donacijo na TRR društva – veseli bomo vsake pomoči.

Za vse morebitne dodatne informacije smo vam na voljo na mailu kontakt@pgd ivanjeselo.si

Veselimo se tudi vašega obiska na prireditvi, da skupaj preživimo lep poletni večer.

Za pomoč in sodelovanje se vam zahvaljujemo in vas pozdravljamo z gasilskim pozdravom NA  POMOČ!

Predsednik
Nik ŽORŽ

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja