Zbiramo plastične pokrovčke za Alexa

Pred nekaj dnevi smo predali zbrane pokrovčke, ki smo jih v letu 2014 zbirali za Tino Zavašnik, ki nujno potrebuje psa vodiča,vendar se akcija zbiranja zamaškov nadaljuje. Tokrat zbiramo za Alexa. Alex je štiriletnik z nemalo težav v življenju, ki mu jih povzroča cerebralna paraliza. Z njimi se on in njegova družina iz dneva v dan pogumno soočajo. Volje imajo dovolj, zmankam pa jim finančnih sredstev za več fizioterapij, katere bi pomagale k njegovi samostojnosti. Zato vse nas prosi, da mu pomagamo s pomočjo zbiranja plastičnih zamaškov. Kdor pa lahko njega in njegovo družino tudi finančno podpre, pa tukaj še TRR: SI56 0600 0097 7538 266; Sklic 29355.

Katere pokrovčke zbiramo?
Vse plastične pokrovčke iz kuhinje (pokrovčki iz vseh vrst plastenk, kislega zelja, pokrovčki iz začimb, mleka, jogurta, sokov, ipd.), iz koplanice (čistil, kozmetike) zdarvil in avtomobilskih olj. V vrečo s plastičnimi pokrovčki ne spadajo prozorni pokrovi iz kisle smetane, pokrovi iz margarin, namazov, skut in sladoledov in nikakor ne kovinski pokrovčki. Naprošamo pa vas, da med zbiranjem pokrovčke vsaj malo splahnete z vodo.

Več pa na spletni strani Never Give Up. Nekaj o Alexu pa v sliki in besedi na FB strani.

Tako bomo čez celo leto ivanjski gasilci zbirali pokrovčke in pomagali Alexu in njegovi družini. Pokrovčke lahko kadarkoli pripeljte do gasilskega doma in jih pustite pod nadstreškom na spodnji strani doma.
alex

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja