fbpx

Skupaj nam je uspelo!

V nagradni igri Radia 94 in Unikatoy smo si z vašo pomočjo in podporo prislužili 1000€ nagrade. Hvala za vsak glas, poslan SMS ali klic na radio, ki je pripomogel, da smo prišli do te nagrade. Super ste! En velik hvala!

Vir: Radio 94

Prišli smo v drugi krog! – praznujmo z UNIKO TTI

Uspelo nam je! Z glasovanjem v prejšnjem tednu ste nam pomagali, da smo se uvrstili v drugi krog. Najlepša hvala za vsak glas, ki ste ga namenili našemu društvu.
Čaka nas drugi, finalni krog. Glasovanje je možno preko povezave spodaj. Označite krogec, kjer piše PGD Ivanje selo in na koncu kliknite pošlji. To je vse, kar morate storiti. Glasovanje lahko izvedete iz računalnika, telefona, tablice, itd. Več kot je klikov, večja je možnost za nagrado, ki nam bo pomenila veliko. Skupaj nam bo uspelo. Še enkrat, Hvala.

Glasovanje – drugi krog

Glasovanje za kulturno, humanitarno ali prostovoljno društvo

Ob 30. letnici podjetja UNIKA TTI bodo v sodelovanju z Radio 94 nagradili različna društva! Med njimi bomo sodelovali tudi mi. V obrazcu na povezavi vpišite PGD Ivanje selo, spodaj pa po želji napišite sporočilo. Več kot bo vpisov (vpišete lahko iz računalnika, telefona, tablice, itd.), več možnosti imamo, da se prebijemo v drugi krog glasovanja. Veseli bomo vsake vaše pomoči, nam pa bo preboj v drugi krog dal več možnosti, da se potegujemo za nagrado, ki bi nam v teh težkih časih prišla še kako prav.

Hvala!

Foto: unikashop.si

Napovedana vaja – trk avta in traktorja

V soboto, 10.10.2020, smo izvedli napovedano vajo operativne enote. Predpostavka vaje je bila, da je prišlo do trka med traktorjem in avtomobilom, poškodovane pa so bile 3 osebe. Mesto nesreče smo požarno in naletno zavarovali, oskrbeli poškodovane osebe ter odklopili akumulatorja. Namen vaje je bil preveriti znanje prve pomoči operativnih gasilcev, vodenje intervencije, komunikacija med vodji skupin in vodjo intervencije ter delo vodji skupin. Na koncu je sledila še analiza vaje.